HALLROUND STUDIOS

Compose ● Arrange ● Record ● Mix ● Master
mengpaneel

Je single laten opnemen in een professionele studio

Bij Hallround Studios kan je onder andere je eigen single opnemen onder begeleiding van Christophe Severs. Wij hebben alle benodigdheden in huis om professionele audio opnames te maken. Bij ons kan je terecht voor het volledige productieproces (componeren, arrangement schrijven, inzingen, afmixen of een mastering).

Indien je een single wil opnemen in een professionele opnamestudio nabij Brussel moet het niet binnen een specifiek genre te zijn. Door Christophe’s brede interesse voor muziek kan je bij Hallround Studios terecht voor de meest uiteenlopende muziekstijlen. Wat Christophe allemaal voor u kan betekenen:

  • Als zanger(es) een orkestband inzingen onder professionele begeleiding;
  • Een professionele audio opname voor je bedrijf;
  • Jouw single opnemen een professionele opnamestudio;
  • Jouw compositie door muzikanten laten inspelen;
  • Opgenomen audio laten afmixen door een professionele studiotechnicus;

De professionele studio’s van Hallround

Hallround Studios bezit over twee studio’s. Beide zijn ze uitgerust met het beste materiaal. Ruimte 1, ook wel droge ruimte genoemd, wordt gebruikt als control room en opname ruimte met een decay van 40 ms. Natuurlijk kan je ook gebruik maken van ruimte II, dit is de natte ruimte. Indien gewenst kan je hier de natuurlijke room reverb mee opnemen. De reverb decay wordt aangepast naar jouw smaak aan de hand van akoestische panelen. Nood aan meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Christophe Severs voorziet u graag van advies op maat!

De persoonlijke begeleiding van Christophe Seveers

Christophe heeft meer dan 20 jaar ervaring in de sector. Bovendien werken we bij Hallround Studio’s steeds in een positieve en motiverende werksfeer. Op deze manier kunnen we onze klanten het beste verder helpen en samen een mooi resultaat bekomen. We werken zowel voor professionele doeleinden als voor demo’s. Wil je een single opnemen onder de professionele begeleiding van Christophe Severs en zijn team? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Vul ons contactformulier in of bel naar 0476 56 45 86 voor meer informatie of een afspraak.

Contact Opnemen