HALLROUND STUDIOS

Compose ● Arrange ● Record ● Mix ● Master
mengpaneel

Liedje laten opnemen in een professionele studio

Bij Hallround Studios kan je onder andere je liedje opnemen in een professionele studio en onder begeleiding van Christophe Severs. Wij hebben alle benodigdheden huis om professionele audio opnames te maken. Bij ons kan je terecht voor het volledige productieproces (componeren, arrangement schrijven, inzingen, afmixen of een mastering).

Indien je een liedje wil opnemen in een professionele studio hoeft het niet binnen een specifiek genre te zijn. Door Christophe’s brede interesse voor muziek kan je bij Hallround Studios terecht voor de meest uiteenlopende muziekgenres. Wat Christophe allemaal voor u kan betekenen:

Contact Opnemen

De studio’s van Hallround

Hallround Studios bezit over twee studio’s. Beide zijn ze uitgerust met professioneel materiaal. Ruimte 1, ook wel droge ruimte genoemd, wordt gebruikt als control room en opname ruimte met een decay van 40 ms. Daarnaast kan je ook gebruik maken van ruimte II, dit is de natte ruimte. Indien gewenst kan je hier de natuurlijke room reverb mee opnemen. De reverb decay wordt aangepast naar jouw smaak aan de hand van akoestische panelen. Heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Daarom kies jij voor Hallround Studios!

Wij beschikken over meer dan 20 jaar ervaring in de sector en werken steeds in een positieve en motiverende werksfeer. Op deze manier kunnen we onze klanten het beste verder helpen en samen een mooi resultaat realiseren. We werken zowel voor professionele doeleinden als voor demo’s. Wil je een strong>liedje opnemen in een professionele studio onder de professionele begeleiding van Christophe Severs? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Vul ons contactformulier in of bel naar 0476 56 45 86.

Contact Opnemen