HALLROUND STUDIOS

Compose ● Arrange ● Record ● Mix ● Master
mengpaneel

Muziekstudio huren? De Hallround Studios

Ben je op zoek naar een geluidsstudio waar nieuwe muzikale ideeën tot leven komen? Dan moet je bij Hallround Studio’s zijn. Door de eigenaar Christophe wordt met passie gewerkt. Bij Hallround Studios wordt tijdens het productieproces gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Dus wil je een Muziekstudio huren? Neem contact op met Hallround Studios!

In het centrum van Halle in België vind je de muziek studio’s. Het Halse station waar zowel bussen en treinen vertrekken en aankomen is op slechts 100 meter afstand. Hierdoor is Hallround Studios gemakkelijk te bereiken.
Contact Opnemen

Een professionele muziekstudio huren

Wilt u een professionele muziekstudio huren? Hallround Studios heeft twee ruimtes beschikbaar. Beide zijn uitgerust met professioneel materiaal. Ruimte I wordt ook wel de droge ruimte genoemd. Deze ruimte wordt gebruikt als control room en opname ruimte, met een decay van 40 ms. Daarnaast is er Ruimte II, de natte ruimte. Daar kan je de natuurlijke room reverb mee opnemen indien gewenst. De reverb decay kan aangepast worden naar smaak aan de hand van akoestische panelen. Beide ruimtes beschikken over airco, verwarming en een apart regelbare ventilatie voor verse lucht of om het geluidsstil te maken tijdens de opnames. Daarnaast:

  • Alle opnames kunnen op een eigen N.A.S. gezet worden, waardoor de producties en ideeën gaandeweg het productieproces uitgewisseld kunnen worden via een persoonlijke server;
  • De ruimtes hebben geen ramen die de akoestiek minder goed maken, maar camera’s voor de visuele communicatie;
  • Alle ruimtes zijn gebouwd en ontworpen door Stefaan Geens, hij droeg ook de zorg voor de studio’s van onder meer Hooverphonic, VRT, VTM en Q-music;
  • Men kan de ruimtes ook gebruiken voor repetities.

Contact opnemen met Hallround Studios

Maak bij Hallround Studio’s een afspraak om langs te komen voor een sessie. Uiteraard kun je ook langskomen om vrijblijvend je wensen door te spreken. Aarzel niet en vul ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen kan uiteraard ook naar 0476 56 45 86.

Contact Opnemen