HALLROUND STUDIOS

Compose ● Arrange ● Record ● Mix ● Master
mengpaneel

Op zoek naar een recordingstudio Belgium: De Hallround Studios

In de professionele recordingstudio Belgium studio van Hallround Studios komen nieuwe muzikale ideeën tot leven. De producer, muzikanten en artiesten werken samen met passie aan professioneel materiaal. Onderaan de pagina kun je contact opnemen.

De Hallround Studios zijn gelegen in het centrum van Halle. De studio’s zijn gemakkelijk te bereiken. Het Halse station ligt slechts op 100 meter afstand voor zowel de bus als de trein.

Hallround Studios

Ben je op zoek naar een recordingstudio Belgium ? Dan bent u bij Hallround Studios aan het juiste adres. Er zijn twee ruimtes beschikbaar. De studio’s zijn uitgerust met professioneel materiaal. Beide ruimtes beschikken over airco, verwarming en een apart regelbare ventilatie voor verse lucht of om het geluidsstil te maken tijdens de opnames. Daarnaast bezit Hallmark Studios over:

  • Geen ramen die de akoestiek minder goed maken, maar camera’s voor de visuele communicatie;
  • Alle ruimtes zijn gebouwd en ontworpen door Stefaan Geens, hij droeg ook de zorg voor de studio’s van onder meer Hooverphonic, VRT, VTM en Q-music;
  • Alle opnames kunnen op een eigen N.A.S. gezet worden, waardoor de producties en ideeën gaandeweg het productieproces uitgewisseld kunnen worden via een persoonlijke server;
  • Men kan de ruimtes ook gebruiken voor repetities.

De studio’s van Hallround

Hallround Studios bezit over twee studio’s. Deze zijn beide uitgerust met professioneel materiaal. Ruimte I, ook wel droge ruimte genoemd, wordt gebruikt als control room en opname ruimte met een decay van 40 ms. Ook kan je gebruik maken van ruimte II, dit is de natte ruimte. Indien gewenst kan je hier de natuurlijke room reverb mee opnemen. De reverb decay wordt aangepast naar jouw smaak aan de hand van akoestische panelen.

 

Aarzel niet om een afspraak te maken om langs te komen voor een sessie. Ook kun je geheel vrijblijvend jouwe wensen door spreken. Vul gerust ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen kan uiteraard ook naar 0476 56 45 86.

Contact Opnemen