HALLROUND STUDIOS

Compose ● Arrange ● Record ● Mix ● Master
mengpaneel

Muziekstudio Brussel

Hallround Studios is de muziekstudio in Brussel. In de professionele studio’s komen de mooie muzikale ideeën tot leven. Er wordt gewerkt met professionele materialen en apparatuur. Zo ben je verzekerd van hoogwaardige opnames.

Professionele studio’s

De studio’s van Hallround zijn gelegen in het centrum van Halle. Aangezien het Halse bus- en treinstation op 100 meter ligt, is Hallround Studios gemakkelijk te bereiken. Wilt u een professionele muziekstudio in omgeving Brussel? Dan bent u bij Hallround Studios aan het juiste adres. Hallround Studios heeft twee studio’s die beschikken over:

  • Camera’s voor de visuele communicatie;
  • Regelbare ventilatie;
  • Airco en verwarming;
  • Men kan de ruimtes ook gebruiken voor repetities;
  • Alle opnames kunnen op een eigen N.A.S. gezet worden, waardoor de producties en ideeën gaandeweg het productieproces uitgewisseld kunnen worden via een persoonlijke server;
  • Alle ruimtes zijn gebouwd en ontworpen door Stefaan Geens, hij droeg ook de zorg voor de studio’s van onder meer Hooverphonic, VRT, VTM en Q-music.

Hallround Studios

De twee studio’s beschikken over professioneel materiaal. Ruimte I, de droge ruimte genoemd, wordt gebruikt als control room en opname ruimte. De ruimte bevat een decay van 40 ms. Daarnaast is er Ruimte II, de natte ruimte. Indien gewenst kan je de natuurlijke room reverb mee opnemen. De reverb decay kan aangepast worden naar smaak aan de hand van akoestische panelen.

Maak een afspraak

Bij Hallround Studios maak je geheel vrijblijvend een afspraak. Je kan langskomen voor een sessie of om je wensen door te spreken. Aarzel niet en vul ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen kan uiteraard ook naar 0476 56 45 86.

Contact Opnemen