HALLROUND STUDIOS

Compose ● Arrange ● Record ● Mix ● Master
mengpaneel

Een opnamestudio huren in België: De Hallround Studios

Je kan een professionele opnamestudio huren van Hallround Studios om al uw originele muzikale ideeën tot leven te laten komen. De artiesten, muzikanten en producenten werken samen met passie en creativiteit aan professioneel materiaal. Bij de eigenaar van Hallround Studios, Christophe Severs kan je terecht voor het volledige productieproces (componeren, arrangement schrijven, inzingen, afmixen of een mastering). Is dit wat je zoekt? Aarzel dan niet om contact op te nemen. De Hallround Studios zijn gelegen in het centrum van Halle en zijn eenvoudig te bereiken via het openbaar vervoer.
Contact Opnemen

De voorzieningen van de opnamestudio

Wil je een opnamestudio huren die voorzien is van professioneel materiaal? Dan ben je bij Hallround Studios aan het juiste adres. We beschikken over twee ruimtes die uitgerust zijn met alle nodige toebehoren. Onze ruimtes zijn voorzien van volgende faciliteiten:

  • Er zijn geen ramen die de akoestiek minder goed maken, wel camera’s voor de visuele communicatie;
  • Beide ruimtes beschikken over airco, verwarming en een apart regelbare ventilatie voor verse lucht ;
  • De ruimtes kunnen ook gebruikt worden voor repetities;
  • Alle opnames kunnen op een eigen N.A.S. gezet worden, waardoor de producties en ideeën doorheen het productieproces uitgewisseld kunnen worden via een persoonlijke server;
  • Alle ruimtes zijn ontworpen en gebouwd door Stefaan Geens, hij droeg ook de zorg voor de studio’s van onder meer Hooverphonic, VRT, VTM en Q-music;

Een professionele opnamestudio huren

Je kan een keuze maken uit twee verschillende opnamestudio’s. Beide zijn ze uitgerust met het beste materiaal. Ruimte 1, de droge ruimte, gebruiken we als control room en opname ruimte met een decay van 40 ms. Daarnaast kan je ook gebruik maken van ruimte 2, de natte ruimte. Hier kan je de natuurlijke room reverb mee opnamen.

Aarzel niet om een afspraak te maken als je een professionele opnamestudio huren wilt huren. Je kan steeds langs komen voor een professionele sessie. Neem vandaag nog contact op om uw wensen te bespreken. Dit kan door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0476 56 45 86. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact Opnemen