HALLROUND STUDIOS

Compose ● Arrange ● Record ● Mix ● Master
mengpaneel

Recording studio Brussels

De professionele recording studio in Brussels van Hallround Studios is dé plek waar nieuwe muzikale ideeën tot leven komen. Met passie voor muziek en professioneel materiaal werken de producer, muzikanten en artiesten samen. De opnamestudio’s zijn eenvoudig te bereiken, het station voor zowel de bus als trein bevindt zich op 100 meter afstand.

Twee professionele ruimtes

Hallround Studios heeft twee ruimtes die beide zijn uitgerust met professioneel materiaal. Ruimte I noemen we de droge ruimte. Deze gebruiken we als control room en opname ruimte, met een decay van 40 ms. Daarnaast is er Ruimte II, de natte ruimte. Daar kan je de natuurlijke room reverb mee opnemen indien gewenst. De reverb decay kan aangepast worden naar smaak aan de hand van akoestische panelen.

Wil je al je wensen met ons bespreken of eens langskomen in onze recording studio in Brussels? Maak gerust een afspraak, dit kan je doen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Daarom kies jij voor Hallround Studios!

Wil je een professionele recording studio huren nabij Brussels uitgerust met het beste materiaal? Dan ben je bij Hallround Studios aan het juiste adres. Wij hebben twee professionele ruimtes voor jou beschikbaar. Beide ruimtes beschikken over airco, verwarming en een apart regelbare ventilatie voor verse lucht of om het geluidsstil te maken tijdens de opnames. Daarnaast kan je natuurlijk ook nog andere dingen verwachten:

  • De ruimtes hebben geen ramen die de akoestiek minder goed maken,wel camera’s voor de visuele communicatie;
  • Alle ruimtes zijn gebouwd en ontworpen door Stefaan Geens, hij droeg ook de zorg voor de studio’s van onder meer Hooverphonic, VRT, VTM en Q-music;
  • Ruimtes kunnen ook gebruikt worden voor repetities
  • Alle opnames kunnen op een eigen N.A.S. gezet worden, waardoor de producties en ideeën gaandeweg het productieproces uitgewisseld kunnen worden via een persoonlijke server;

Meer informatie over onze recording studio in Brussels

Wil je eens een kijkje komen nemen in onze opnamestudio in Brussel? Maak dan gerust een afspraak. Natuurlijk kan je geheel vrijblijvend je wensen door spreken. Aarzel niet en vul ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen kan uiteraard ook naar 0476 56 45 86.

Contact Opnemen