HALLROUND STUDIOS

Compose ● Arrange ● Record ● Mix ● Master
mengpaneel

Bij de professionele opnamestudio van Hallround Studios, kunt u altijd terecht!

Hallround Studios opnamestudio voorziet in het opnemen van professionele audio opnames. Bij Christophe Severs kan je terecht voor het volledige productieproces. Dit omvat componeren, arrangement schrijven, inzingen, afmixen of een mastering.

Er wordt in deze opnamestudio niet op een specifiek genre gericht. Door Christophe’s brede belangstelling kan je met de meest uiteenlopende muziekstijlen bij hem terecht. Voor onder andere audio opname, een voice-over of mixing biedt hij een degelijke prijs-kwaliteitsverhouding.

Daarom kies jij voor Hallround Studios!

Je kunt voor Hallround Studios, omdat je op zoek bent naar een professionele opname, met deskundig materiaal en een getraind oor van een vakman. Daarnaast:

  • Allround audio- en opname studio;
  • Een positieve en motiverende werksfeer;
  • Al meer dan 20 jaar ervaring;
  • Voor zowel professionele doeleinden als voor demo’s;
  • Callcenters, games en jingles behoren ook tot de mogelijkheden;

De man achter Hallround Studios

Christophe Severs is de eigenaar van Hallround Studios. Hij is de zoon van de zanger Paul Severs. Christophe heeft zelf al meer dan 20 jaar ervaring. Hij schreef al verschillende hits voor onder andere zijn vader, The Mackenzie ft. Jessy en tal van andere artiesten. Zelf speelt hij keyboard, gitaar, drum en zingt ook. Hij werkt zeer flexibel en met verschillende genres. De professionele uitrusting die gebruikt wordt en de prijs op maat, maakt Hallround Studios tot een geschikte opnamestudio voor iedereen.

Je bent van harte welkom in de opnamestudio Hallround Studios. Maak gerust een afspraak om langs te komen voor een sessie of om je wensen, geheel vrijblijvend, door te spreken. Aarzel niet en vul ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen kan uiteraard ook naar 0476 56 45 86.

Contact Opnemen