HALLROUND STUDIOS

Compose ● Arrange ● Record ● Mix ● Master
mengpaneel

Een stemopname in een professionele studio

Bij Hallround Studios kan je onder andere een stemopname laten doen in een professionele opnamestudio en onder begeleiding van Christophe Severs. Wij hebben alle benodigdheden in huis om professionele audio opnames te maken. Bij ons kan je terecht voor het volledige productieproces (componeren, arrangement schrijven, inzingen, afmixen of een mastering).

Indien je een stemopname wil doen in een professionele studio hoeft dit niet binnen een specifiek genre te zijn. Door Christophe’s brede interesse voor muziek kan je bij Hallround Studios terecht voor de meest uiteenlopende muziekgenres en stijlen. Wat Christophe allemaal voor u kan betekenen:

De studio’s van Hallround

Hallround Studios beschikt over twee professionele studio’s die over alle nodige materialen beschikken. Ruimte 1, de droge ruimte gebruiken we als control room en opname ruimte met een decay van 40 ms. Daarnaast kan je ook gebruik maken van ruimte II, dit is de natte ruimte. Indien gewenst kan je hier de natuurlijke room reverb mee opnemen. De reverb decay wordt aangepast naar jouw smaak aan de hand van akoestische panelen. Heeft u nood aan meer informatie over onze ruimtes en hun toebehoren? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Kies voor Hallround Studios!

Wij beschikken over meer dan 20 jaar ervaring in de sector en werken steeds in een positieve en motiverende werksfeer. Met deze perfecte combinatie garanderen we onze klanten steeds een mooi resultaat. U kan zowel voor professionele doeleinden als voor demo’s bij ons terecht. Wil je een stemopname laten doen in een professionele studio onder de professionele begeleiding van Christophe Severs? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Vul ons contactformulier in of bel naar 0476 56 45 86.

Contact Opnemen