HALLROUND STUDIOS

Compose ● Arrange ● Record ● Mix ● Master
mengpaneel

Hallround Studios: muziekstudio België

De Hallround Studios is dé plek waar nieuwe muzikale ideeën tot leven komen. De muziekstudio België is gelegen in het centrum van Halle. Met het Halse bus- en treinstation op 100 meter afstand, is Hallround Studios gemakkelijk te bereiken voor iedereen. Met passie en professioneel materiaal werken artiesten, muzikanten en de producer samen. Neem contact op met Muziekstudio België.
Contact Opnemen

Twee professionele ruimtes

Hallround Studios bezit over twee ruimtes die beide zijn uitgerust met professioneel materiaal. Een ruimte wordt ook wel de natte ruimte genoemd. Daar kan je de natuurlijke room reverb mee opnemen indien gewenst. De reverb decay kan aangepast worden naar smaak aan de hand van akoestische panelen. De andere ruimte wordt ook wel droge ruimte genoemd. Deze ruimte wordt gebruikt als control room en opname ruimte, met een decay van 40 ms.

Professionele studio’s

Wilt u een professionele muziekstudio België ? Hallround Studios biedt ruimtes die zijn uitgerust met professioneel materiaal. Beide studio’s beschikken over airco, verwarming en een apart regelbare ventilatie voor verse lucht of om het geluidsstil te maken tijdens de opnames. Daarnaast:

  • Hebben de ruimtes geen ramen die de akoestiek minder goed maken, maar camera’s voor de visuele communicatie;
  • Kunnen alle opnames op een eigen N.A.S. gezet worden, waardoor de producties en ideeën gaandeweg het productieproces uitgewisseld kunnen worden via een persoonlijke server;
  • Zijn alle ruimtes gebouwd en ontworpen door Stefaan Geens, hij droeg ook de zorg voor de studio’s van onder meer Hooverphonic, VRT, VTM en Q-music;
  • Men kan de ruimtes ook gebruiken voor repetities.

 

Neem vrijblijvend contact op

Indien je contact wil opnemen met Hallround Studios kan je het contact formulier invullen of bellen naar 0476 56 45 86. Maak gerust een afspraak om langs te komen voor een sessie of om je wensen, geheel vrijblijvend, door te spreken.

Contact Opnemen