HALLROUND STUDIOS

Compose ● Arrange ● Record ● Mix ● Master
mengpaneel

Uw favoriete recording studio!

Wil je een professionele recording studio huren nabij uitgerust met het aller beste materiaal? Dan ben je bij Hallround Studios aan het juiste adres. Wij hebben twee professionele ruimtes voor jou beschikbaar. Beide ruimtes beschikken over alle nodige faciliteiten zoals airco, verwarming en een apart regelbare ventilatie voor verse lucht of om de ruimte geluidsstil te maken tijdens de opnames. Daarnaast kan je natuurlijk ook nog andere dingen verwachten:

  • Je kan de ruimtes van de recording studio ook gebruiken voor repetities;
  • De ruimtes hebben geen ramen die de akoestiek minder goed maken;
  • Alle opnames kunnen op een eigen N.A.S. gezet worden, waardoor de producties en ideeën gaandeweg het productieproces uitgewisseld kunnen worden via een persoonlijke server;
  • Je kan gebruik maken van camera’s voor de visuele communicatie;
  • Alle ruimtes van de recording studio zijn gebouwd en ontworpen door Stefaan Geens, hij droeg ook de zorg voor de studio’s van onder meer Hooverphonic, VRT, VTM en Q-music;

Recording studio

De professionele recording studio van Hallround Studios is dé plek waar nieuwe muzikale ideeën tot leven komen. Met passie voor muziek en professioneel materiaal werken de producer, muzikanten en artiesten samen. Je kan de opnamestudio’s eenvoudig bereiken via het station voor zowel de bus als trein dat zich op 100 meter afstand bevindt.

Een professionele ervaring

Hallround Studios heeft twee ruimtes die beide zijn uitgerust met professioneel materiaal. Ruimte I noemen we de droge ruimte. Deze gebruiken we als control room en opname ruimte, met een decay van 40 ms. Daarnaast hebben we ook Ruimte II, de natte ruimte. Daar kan je de natuurlijke room reverb mee opnemen. De reverb decay kan aangepast worden naar smaak aan de hand van akoestische panelen.

Wil je meer informatie over alle mogelijkheden of wil je eens langskomen in onze recording studio? Neem dan contact op met Christophe Severs!.

Neem contact op

Wil je eens een kijkje komen nemen in onze recording studio? Maak dan gerust een afspraak. Natuurlijk kan je geheel vrijblijvend je wensen door spreken. Aarzel niet en vul ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan uiteraard ook naar 0476 56 45 86.

Contact Opnemen